@ilie, @ilie, ai scris
Ilie1111 a scris:
... frauda în dauna creditorilor ... nu este infracțiune.
Cand spui ca nu este, inseamna ca
NU este, nu inseamna ca uneori poate sa nu fie.
Eu ti-am scris ca este infractiune (de foarteeee multeee ori), si ti-am dat si sursa legala, vezi articolele din codul penal citate.
Hahaaa ...ca jurist ar fi trebuit sa raspunzi in termeni si temeiuri juridice, nu elucubristici, dar te inteleg, nu aveai ce sa raspunzi, stiu. Asa ca ai trecut la atacuri la persoana mea. Ce sa zici si tu!
Draga @ilie, vezi tu, google ne da posibilitatea acum si noua (populatiei care nu a facut "facultatea de drept") sa verifice pe voi "juristii". Dehhh ...
trebuia sa vina si vremea asta, astfel incat nu mai puteti scrie /spune orice, caci ... google vegheaza.
Cat despre:
Ilie1111 a scris:
... vei descoperi că frauda în dauna creditorilor este și o expresie din codul civil.
si revenind la "
frauda in dauna creditorilor",
cand o folosesti pe langa notiunea de infractiune (asa cum ai facut dumneata, te-am citat la inceputul acestui mesaj)
nu te mai duci in Codul civil sa interpretezi notiunea si sa gasesti scapare, ci te duci direct la Codul penal, ca dehhh ..ai scris
infractiune, ce sa-ti fac?. Asta se intampa cand juristul nu e riguros (dar da sfaturi altora).
Ilie1111 a scris:
Dacă vrei să ajuți, mai citește o dată întrebarea inițială, poate reușești să înțelegi.
Am citit intrebarea initiala, si daca partea vatamata depune plangere, garantezi dumneata ca userul este in afara raspunderii penale? :))
Pai ...se poate domnule Ilie asa ceva?!