Doresc sa stiu daca este considerata eludare cererea catre clienti de a plati in numerar si deci daca este legala incasarea in numerar daca exista poprire pe conturile bancare (in limita plafoanelor legale).
Poprirea asiguratorie pe cont asupra sumelor curente si viitoare pana la acoperirea datoriei trebuie interpretata ca extinsa si asupra sumelor viitoare incasate in numerar? (Nu e poprire pe venituri.)
Dar in cazul unui titlu executoriu? care ar fi diferenta referitor tot la legalitatea incasarilor si platilor in numerar?
Dacă și medicamentele le iei după goagăl, ar trebui să-ți faci mari probleme.
Îmi este clar faptul că îți este imposibil să înțelegi că o opinie este dată în mod strict în limitele speței pe care solicitantul o are. Așadar, domnule admirator al dreptului, ne limităm la materialul clientului.
În logica argumentației tale broasca uții poate fi râioasă. :))
Formulati contestatie la executare si totodata cerere de suspendare provizorie a executarii si in baza acesteia veti putea sa va desfasurati activitatea fara probleme pana la lamurirea situatiei.
Pana la urma este sau nu "frauda in dauna creditorilor" atunci cand ai conturile poprite asiguratoriu si instructezi clientii sa-ti plateasca in numerar?
Eu și dl. Trandafir, ne-am distrat un pic. iertați-ne!
Dacă veți citi atent textul articolului din Codul Penal, o să vedeți că nu vă încadrați acolo.
Este dreptul dvs. legal să faceți plăți și către alți creditori nu doar către cel ce a cerut poprirea siguratorie. De aceea am zis că nu este infracțiune.
Ar fi dacă acele creanțe plătite în numerar ar fi inventate ca să scoateți bani din firmă .
Cererea de suspendare provizorie va fi respinsă cel mai probabil, dacă nu există motive temeinice pentru admiterea ei, cum ar fi blocarea activității societății.