avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier pentru disparitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier pentru disparitie

Bună ziua,

Am și eu o problemă și sper să mă lămurească cineva.

În urmă cu un an am avut niște certuri cu părinții mei, drept pentru care am plecat de acasă. Eu nu locuiam cu ei la momentul respectiv, ci singură într-o garsonieră închiriată. Am plecat în Anglia la niște prieteni, unde am muncit, și de unde m-am întors acum în țară. M-am dus la poliție să îmi înnoiesc pașaportul și am aflat că părinții mei m-au dat dispărută. Nu am vorbit cu părinții mei în toată această perioadă, dar i-am anunțat la câteva zile după plecare că sunt bine și să nu facă circ.
Am dat declarație la poliție, am semnat procesul verbal, am spus că nu vreau ca părinții să fie contactați. Poliția a fost foarte drăguță și am rezolvat problema. La urma urmei, sunt majoră și nu am făcut nimic ilegal.

Acum, întrebarea mea este: Îmi va apărea în cazier că am fost dată în urmărire?
Eu sunt la facultatea de pedagogie și am temeri să nu am probleme din cauza asta în cazul în care voi profesa în domeniu.

Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
mahyerye, utilizator
Cel mai recent răspuns: mahyerye , utilizator 22:46, 8 Iunie 2015
Art. 2
In cazierul judiciar se tine evidenta persoanelor condamnate ori impotriva carora s-au luat alte masuri cu caracter penal sau administrativ.

nu veti avea nimic mentionat in cazier ca nu aveti ce, cat nu ati facut vreo fapta penala pt care sa fiti sanctionata in vreun fel.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii ma dau in urmarire generala justme890 justme890 Am 27 de ani si acum un an jumatate, am decis sa nu mai tin legatura cu parintii mei pentru ca mi-au facut destul rau si ma ameninta mereu ca ma dau in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi fur copilul Iasmina100 Iasmina100 Vreau sa îmi fur copilul Buna sunt stabilită in Marea Britanie de 10 luni , iar între mine cu partenerul meu , au existat certuri de la începutul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi dau tatal in judecata !!! andrei4 andrei4 Salutare. Problema mea e urmatoarea: Am trecut de varsta majoratului, mai exact am 19 ani, iar situatia mea de acasa nu e tocmai roz, defapt e chiar horror. ... (vezi toată discuția)