avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa îmi fur copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa îmi fur copilul

Vreau sa îmi fur copilul
Buna sunt stabilită in Marea Britanie de 10 luni , iar între mine cu partenerul meu , au existat certuri de la începutul relației noastre ,dar nj mi am dat seama ,cât de serioase pot fi tratate certurile aici de Către autorități ! Politia a sesizat o cearta a noastră in Oraș eu fiind însărcinată ,iar ei au raportat asta mai departe la Serviciile Sociale ! Când am născut luna trecută ,mi au spus ca trebuie sa merg cu ei ,eu cât și copilul și sa ne plaseze intr un centru Mama și Copilul pentru ca acasă nu este un mediu sigur pt el! Eu am refuzat iar apoi ei au făcut demersuri in tribunal și mi l au luat din spital ! El se afla acum la un Asistent Maternal ,iar eu știu unde locuiește aceasta femeia ,daca îl fur , in cât timp copilul va fi dat și raportat ca “DISPĂRUT “ la poliție ? Și la Vama din Anglia ? Exista vreo șansa sa l fur și sa pot fugii cu el ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:44, 20 Decembrie 2022
Bună ziua,

daca îl fur , in cât timp copilul va fi dat și raportat ca “DISPĂRUT “ la poliție ? Și la Vama din Anglia ?

I-ați făcut pașaport? În secunda 2 după ce femeia va observa că l-ați luat o să anunțe poliția - asta dacă nu vă prinde înainte de a o face. E greu de crezut că lasă bebelușul nesupravegheat.

Renunțați la idee, nu e bună deloc... Nu veți reuși să plecați din UK cu el și, în plus, dacă încercați să faceți așa ceva vă reduceți foarte mult șansele de a-l lua înapoi. Colaborați cu autoritățile, angajați un avocat ca să vă ajute și cu siguranță veți reuși să rezolvați problema.
Succes!
În cazul dat riscati sa întrați sub incidenta legii penale engleze.
Riscati sa creați multe probleme care sa se întoarcă împotriva dvs.

Trebuia sa veniti in România pana sa nașteti copilul.
Era recomandabil sa fiti consiliata juridic de avocat.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu va hazardati sa materializati ideea ,deoarece riscati sa raspundeti penal
Desfasurati demersuri oficiale catre autoritatile competente,analizati oportunitatea actiunii in instanta pentru incredintare minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Anamaria201120 Anamaria201120 Buna ziua, sotul meu intampina o problema in aeroport , acum 1 an de zile sotul meu a fost martor in Uk la o altercatie intre doi romani , el fiind ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor. Îmi poate lua soțul copilul de 10 luni dacă plec de la el ? Diana Andreea Vasile Diana Andreea Vasile Buna ziua.sunt cu un bărbat de 3 ani si căsătoriți de anul trecut din august.avem împreună un băiețel de zece luni . de un an soțul s-a schimbat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, permis din uk. ce risc acum? polițistul mi-a spus că o să fie anulat și 2 ani n-o să mai pot da examen pentru redobândire cmneag cmneag Am fost oprit de poliție și depistat cu 0.54 g alcool pur in aerul respirat. Țin sa Menționez ca sunt la prima abatere. Am fost dus la spital pt recoltarea ... (vezi toată discuția)