avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Semne aditionale gresite
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Semne aditionale gresite

Sunt din Cluj, si acum o saptamana mi-a fost ridicata masina, de undeva din centrul clujului. Am depus deja o contestatie la judecatorie, pentru ca trebuia sa mi-o blocheze prima data conform semnului unde am parcat, iar polististul incompetent care mi-a facut procesul verbal de ridicare, a gresit OUG conform caruia a ridicato. Pe semnul aditional unde scrie "atentie se blocheaza rotiile, dupa 4 ore o sa ridicam masina conform HCL 279/2008", este gresit HCL, cel corect este 297/2008. ESTE CINEVA CARE POATE AMENDA ACEASTA INSTITUTIE 'RADP' PENTRU GRESEILILE DE PE TOATE PLACUTELE DIN CLUJ NAPOCA ? cui sa ma adresez ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 10:56, 3 Iulie 2009
Din pacate numai nereguli fac domnii Politisti.Nu sunteti singurul care este suparat pe domniile sale.In cazul in care s-a gresit PV trebuie sa-l contestati in max 15 zile de la data luarii la cunostinta...fapt pe care observ ca l-ati realizat!!!.....pentru ca domniile sale sa plateasca trebuie sa actionati in instanta si sa cereti daune materiale...poate chiar sa-i trimiteti la scolarizare!
Mult succes ,
buna ziua
contestati procesul verbal si motivati ca actul in baza caruia ati fost incriminat este gresit este un motiv de nulitate .
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2009
ContSters58959, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semne aditionale gresite soldan soldan Sunt din Cluj, si acum o saptamana mi-a fost ridicata masina, de undeva din centrul clujului. Am depus deja o contestatie la judecatorie, pentru ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Cine are puterea sa amendeze radp, municipiul cluj ? soldan soldan Buna ziua, in urma unei intamplari nefericite, mi-a fost ridicata masina din centrul Clujului. A trebuit sa platesc o taxa de inapoiere de 400 de ron, dar din ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva procesului-verbal de ridicare a autovehicului -declinare competenta buburuza buburuza Buna ziua, In 24 martie 2009, mi s-a ridicat masina pt stationare neregulamentara. Pt a-mi recupera masina, am achitat o taxa, in 15 zile am formulat ... (vezi toată discuția)