Sunt din Cluj, si acum o saptamana mi-a fost ridicata masina, de undeva din centrul clujului. Am depus deja o contestatie la judecatorie, pentru ca trebuia sa mi-o blocheze prima data conform semnului unde am parcat, iar polististul incompetent care mi-a facut procesul verbal de ridicare, a gresit OUG conform caruia a ridicato. Pe semnul aditional unde scrie "atentie se blocheaza rotiile, dupa 4 ore o sa ridicam masina conform HCL 279/2008", este gresit HCL, cel corect este 297/2008. ESTE CINEVA CARE POATE AMENDA ACEASTA INSTITUTIE 'RADP' PENTRU GRESEILILE DE PE TOATE PLACUTELE DIN CLUJ NAPOCA ? cui sa ma adresez ? Multumesc
Din pacate numai nereguli fac domnii Politisti.Nu sunteti singurul care este suparat pe domniile sale.In cazul in care s-a gresit PV trebuie sa-l contestati in max 15 zile de la data luarii la cunostinta...fapt pe care observ ca l-ati realizat!!!.....pentru ca domniile sale sa plateasca trebuie sa actionati in instanta si sa cereti daune materiale...poate chiar sa-i trimiteti la scolarizare!
Mult succes ,