Sunt din Cluj, si acum o saptamana mi-a fost ridicata masina, de undeva din centrul clujului. Am depus deja o contestatie la judecatorie, pentru ca trebuia sa mi-o blocheze prima data conform semnului unde am parcat, iar polististul incompetent care mi-a facut procesul verbal de ridicare, a gresit OUG conform caruia a ridicato. Pe semnul aditional unde scrie "atentie se blocheaza rotiile, dupa 4 ore o sa ridicam masina conform HCL 279/2008", este gresit HCL, cel corect este 297/2008. ESTE CINEVA CARE POATE AMENDA ACEASTA INSTITUTIE 'RADP' PENTRU GRESEILILE DE PE TOATE PLACUTELE DIN CLUJ NAPOCA ? cui sa ma adresez ? Multumesc
Dupa ce ati depus contestatia o sa va judecati atat cu politia,dar si cu administratia drumurilor.Este vina lor pentru ca au incurcat semnele si ordonanta.Administratorul drumului raspunde si el(trebuie introdus in actiunea principala).
Referitor la răspunderea privind semnele înscrise greşit pot fi sesizate la Primărie care are un corp de control special.puteţi să vă adresaţi şi protecşiei consumatorilor dacă este vorba despre o dezinformare care poate afecta intresele consumatorilor.