avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea Insolventei 85/2015
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea Insolventei 85/2015

Sunt administrator la o firma si am introdus cerere de insolventa.In prezent sunt pe reorganizare dar in curind voi ajunge in faliment .Intrebarea mea este :Dupa ce perioada de timp , de la intrarea in insolventa , eu ca persoana fizica , pot fi asociat / administrator intr-o alta firma????
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2015
ernest, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura simplificata? Nafets Nafets Conform legii insolventei, in cazul in care unul dintre asociati a mai avut parti sociale intr-o firma ce a intrat in faliment, in cazul insolventei acea firma ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Faliment pfa - 2018 ContSters339305 ContSters339305 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu legea sau partea din codul fiscal care precizeaza modalitatea prin care un PFA poate intra direct in faliment (fara ... (vezi toată discuția)