avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul Prima Casa - Proprietate drept habitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul Prima Casa - Proprietate drept habitat

Buna ziua! Am dori sa achizitionam o locuinta prin programul Prima Casa, dar am inteles ca persoanele care au in proprietate o locuinta nu pot solicita acest lucru. Avem in proprietate o casa la tara in care locuiesc parintii, care este in proprietatea noastra obtinuta prin contract de vanzare-cumparare cu drept de habitatie viagera pentru parinti. Putem primi credit in conditiile in care este aceasta clauza in contract? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:23, 9 Iunie 2015
Casa trebuie sa aiba o suprafata utila sub 50 mp, in caz contrar nu sunteti eligibili ptr accesarea credtitului prin PC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții de obținere a unui credit prima casă Ionutbog Ionutbog Buna ziua! Ma numesc Bogdan și împreună cu soția mea dețin un imobil (casă la țară) cu suprafața de 75 mp dobândit prin contract de vânzare - ... (vezi toată discuția)
Program prima casa 2018 pirelia pirelia Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament prin acest program dar la conditiile de eligibilitate nu gasesc urmatoarea situatie: - Am achizitionat de la socrii ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sotie cand sotul are imobil cu prima casa anamaria250 anamaria250 Buna ziua, intentionez sa achizitionez un imobil cu credit ipotecar. Sotul a achizitionat inainte de casatorie(2010) cu programul Prima Casa un apartament ... (vezi toată discuția)