avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare PV dat de Politia Locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare PV dat de Politia Locala

am fost amendat conform HCGMB120/2010 cu suma de 200 lei deoarece am plimbat cainele fiicei mele si nu am avut matura si faras.
Mentionez faptul ca eraimposibil sa strang dupa el deoarece cainele (talie mica, Bison) era bolnav (avea diaree) am si medicamente doveditoare.
Deoarece este prima abatere de acest gen (eu fiind pensionar) consider ca se putea da un avertisment 1
Cel mai recent răspuns: nairam02 , utilizator 10:19, 10 Iunie 2015
Buna ziua,
Cand sunteti bolnavi stati acasa nu va plimbati.
Eventual folositi pampersi.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
In termen de maxim 15 zile de la primirea procesului verbal va puteti adresa cu o plangere la Judecatoria pe raza careia s a savarsit contraventia. In cuprinsul acestei plangeri puteti solicita aplicarea unei sanctiuni cu avertisment, sanctiune prevazuta de art 7 din OG 2/2001, insa se impune a depune dovada faptului ca sunteti pensionar si aveti venituri modice.
Cu toata dragostea, dar nu ati inteles.
Nu eu eram bolnav, era cainele !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. azi am fost oprita de politia locala si am primit ... CristinaIonescu44 CristinaIonescu44 Buna ziua. Azi am fost oprita de politia locala si am primit amenda pentru ca nu aveam matura si faraș, aveam doar pungile specifice. De asemenea nu avea ... (vezi toată discuția)
Buna! sunt proprietara unui metis de talie medie, vaccinata, ... SAnaM SAnaM Buna! Sunt proprietara unui metis de talie medie, vaccinata, cipata,ii strang mereu nevoile indiferent de locatie, nu latra, nu musca, vrea doar sa se joace, ... (vezi toată discuția)
Cum se contesta procesul verbal - cainele nu a purtat botnita Melidna12 Melidna12 buna ziua, am fost amendata in baza unei hotarari al consilului local pentru ca am plimbat cainele pe strada principala fara sa aibe botnita pusa...pe bot. Ii ... (vezi toată discuția)