avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... avocat la prima infatisare tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

avocat la prima infatisare tribunal

buna ziua , poti sa te prezinti la un proces fara avocat la prima infatisare este un dosar pentru atragerea raspunderi .
de fapt persoana X a lucrat la o societate ca operator PC a primit de la tribunal o comunicare adresa pri care i se aduce la cunostinta ca are calitatea de parat in dosar plangerea este facuta de anaf alaturi de persoana x m-ai este parat contabila si administratorul i se cere sa depuna la dosar o intampinare cu dovezile cu care se apara a depus copie de pe contracu de munca si cartea de munca din care reiese ca nu a fost angajata pe functia de contabil asa cum reiese din comunicarea trimisa de tribunal ci a fost operator PC .
intrebarea este poate raspunde pentru ceva si daca se poate prezenta fara avocat sau ce anume ar trebui sa faca

va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:09, 9 Iunie 2015
Din punctul meu de vedere, situatia nu este atat de simpla, motiv pentru care se impune prezentarea alaturi de un aparator . Cu siguranta celelalte parti vor avea aparatori si vor beneficia de o aparare calificata.
Daca nu va consultati cu un avocat pentru redactarea intampinarii in care tb sa prezentati apararile dvs ,sa invocati exceptii,sa propuneti probe ,chiar daca ati fi reprezentat ulterior nu v-ar fi de mare folos atat timp cat intampinarea nu a fost facuta corespunzator.Pentru o economie pe care doriti sa o faceti neangajand un av este posibil ca ulterior sa va aduca pierderi mai mari.
intampinarea a fost facuta de un avocat in care a specificat respingerea atrageri raspunderi ca ar trbui anafu sa recupereze bani vanzand bunurile firmei si ca persoana x nu avea nici o calitate in functi de conducere .
din acest motiv intrebam daca persoana x ar putea sa sa mearga la prima infatisare fara avocat ca mi se pare destul de ciudat sa fii un angajat oarecare sa muncesti si dupa 7 ani firma sa intre in faliment si sa raspunda un angajat pentru bani patronului care ar fi trbuit sa ii dea la stat si nu ia dat

credati ca totusi ar fi m-ai bine sa angajeze un avocat?
Cred ca,ar fi bine sa va angajati un avocat.Din dezbaterile orale pot sa apara situatii la care sa nu puteti raspunde,sau sa raspundeti in mod eronat.
va multumesc pentru raspuns .
cum pot angaja un avocat din forum ma intereseaza la tribunalu Tulcea

Alte discuții în legătură

Intampinare lilicrin lilicrin Buna! As dori sa stiu daca poate oricine sa depuna intampinarea (sa o intocmeasca) sau este nevoie de un specialist? O firma X de la care am achizitionat 2 ... (vezi toată discuția)
Recurentul absent la prima infatisare lorella lorella In calitate de intimat-reclamant intr-un recurs pe litigii in munca, m-am prezentat la data stabilita, la[u] prima infatisare[/u], dar nu si recurent-paratul. ... (vezi toată discuția)
Se poate? cata26 cata26 am si eu o intrebare pt cine poate sa ma ajute...am un proces litigiu de munca,am avut primul termen si am amanat din lipsa angajator...acum vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)