avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... supravegherea video a dascălilor în scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

supravegherea video a dascălilor în scoli

Lucrez într-o unitate școlara unde avem instalate camere de supraveghere pe holul instituției. Directorul ne supraveghează pe noi, dascălii, când intrăm sau ieșim din săli, dacă discutăm între noi etc. Este legal? Care este baza legală?
Mulțumesc. Vă rog răspunsul pe email; stefan_tapoi@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: teeo18 , utilizator 17:04, 10 Octombrie 2015
si eu lucrez intr-o scoala in care directorul sta mereu cu ochii in monitoare verificand mai mult cadrele didactice decat elevii.....sunt interesata si eu de acest raspuns, daca il aveti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Camere video in clasa Simona Blaga Simona Blaga Ma poate obliga directorul scolii sa imi monteze camere video in sala de clasa, fara ca eu sa fiu de acord? (vezi toată discuția)
Accesul parintilor in scoala intezis, ce facem cu copiii de la clasa pregatitoare? andreeajisr andreeajisr Ordinul nr 22027/ 10. 10. 2012 emis de ISMB interzice accesul parintilor in scoala chiar si prin legitimare cu act de identitate, fara a avea o programare ... (vezi toată discuția)