avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale acces comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale acces comuna

Buna ziua.Socrii au o proprietate de30m/7,5m(225mp) .Acum 20 ani am cumparat 70mp cu act v.cump.In acte scrie ca partile contractante au convenit ca accesul sa se faca prin proprietatea vinzatorilor,pe portiunea de 2(doi)m cu intrare din str. principala(unde este amplasata locuinta mea)si pe linga care trece aceasta cale de acces.
Mentionez ca proprietate mea este spre str.princip. cealalta proprietate a (socrilor) in spate.Mi se poate inchide aceasta cale de acces? Ce drepturi sau obligatii am conform actului de vinz.cump?Va multumesc.

9

9 .Mentionez ca proprietate mea este spre str.princip. cealalta proprietate a (socrilor) in spate.?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:14, 11 Iunie 2015
geoavocat63 a scris:

Buna ziua.Socrii au o proprietate de30m/7,5m(225mp) .Acum 20 ani am cumparat 70mp cu act v.cump.In acte scrie ca partile contractante au convenit ca accesul sa se faca prin proprietatea vinzatorilor,pe portiunea de 2(doi)m cu intrare din str. principala(unde este amplasata locuinta mea)si pe linga care trece aceasta cale de acces.
Mentionez ca proprietate mea este spre str.princip. cealalta proprietate a (socrilor) in spate.Mi se poate inchide aceasta cale de acces? Ce drepturi sau obligatii am conform actului de vinz.cump?Va multumesc.

Atata vreme cât prin act de vc. a fost stabilit un amplasament al drumului de acces, la acela aveţi dreptul. Desigur, acest traseu se poate modifica , cu acordul celor implicaţi.Pe de altă parte , fiecare are dreptul la o singură cale de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere Pert Pert Ar putea careva sa ma ajute intr-o problema legata de accesul meu la drumul public ? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva incheierii de carte funciara maarian maarian am solicitat OCPI Bucuresti inscrierea in CF a dreptului de proprietate asupra unui teren desi in documentatie am respectat intocmai adancimea terenului ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere Mikaela Mikaela vreau sa intreb ce pot face in urmatoarea situatie: am un teren care a fost dezmembrat pe jumatate. jumatatea din fata a fost vanduta unei persoane si a doua ... (vezi toată discuția)