avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... constructie teren extravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

constructie teren extravilan

buna ziua,
solicit sprijinul d-voastra in urmatoarea problema: detin un teren de 500 mp.care figureaza in extravilan ca pasune am autorizatie pentru constructie casa de cosit si doresc sa construiesc , pe piloni, o casuta de 4*4 mp.din lemn (camping). Intrebarea mea este daca pot face acest lucru fara a avea probleme cu primaria.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:53, 10 Iunie 2015
Cel mai bine este sa cereti un certificat de urbanism de la primarie si vedeti ce va spun ei acolo... in mod normal, pe teren extravilan nu poti construi decat anexe gospodaresti (gen stane, sure, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)