buna ziua . as dori sa-mi spuneti daca pot cere instantei sa nu tina cont de unele bonuri care contin produse alimentare si pt curatenia lociuntei bonuri care au fost efectuate dupa data la care a avut loc pomenirea decedatului ? pasivul succesoral ( cheltuieli pt pomenirea decedatului ) a fost marit cu rea credinta aducandu-se la dosar bonuri si facturi efectuate in luni in care nu a avut loc nici un parastas al decedatului , alte facturi au fost emise dupa termen de pomenire . oare va tine instanta cont de acest aspect , sau nu-si bate capul cu astfel de aspecte ? pot invoca reaua credinta ? multumesc .
Desigur ca puteti solicita sa nu se tina cont de anumite inscrisuri , bonuri fiscale, facturi etc. le enumerati si indicati motivul .,instanta va tine cont.
BUNA ZIUA . DORESC SA VA SPUN CA INSTANTA NU A TINUT CONT DE NIMIC DIN CE I-AM ARATAT EU SI ANUME CA F MULTE FACTURI AU FOST DIN LUNI IN CARE NU S-A FACUT NICI UN PARASTAS, NU A DORIT SA SCADA NICI AJUTORUL DE INMORMANTARE DE LA CASA DE PENSII ACORDAT PARTII CU CARE MA JUDEC . CE MAI POT FACE IN ACEASTA SITUATIE ? MULTUMESC.