avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sediul social firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sediul social firma

Buna ziua !
Numele meu este Duicu V.Dacian ,si cu permisiunea dvs,am sa va retin atentia cu urmatoarea problema :

- vreau sa-mi infiintez un SRL-D ,avand ca obiect consultanta economica ( cod CAEN 692 , 7021,7022) ,angajat un singur creier performant, NU subscriu la AFN !-sau cel putin deocamdata. As dorii ca sediul social ,si unde efectiv va fi "manifestarea de forte"sa fie la mine acasa,si aici intervine dilema !Casa unde locuiesc ,este ridicata de parintii mei , din pacate au trecut la cele sfinte acum 12,respectiv 11 ani ,iar succesiunea nu a fost facuta,eu fiind singurul mostenitor .Intrebare : pot sa-mi desfasoar activitatea aici,nemaifiind nevoie de contract de comodat facut cu un prieten,prin definitie binevoitor?#-o
Imi este de ajuns o declaratie notariala ,pentru a ma inregistra la Registrul Comertului?daca altfel nu se poate,oi apela la chirie si contract de comodat,desii viata mi-a aratat ,ce se intampla cand ai incredere ,in prieteni,dar mai ales in rudele cele mai apropiate !...am ajuns sa cred ca in viata multi iti vor binele!.....vezi sa nu ramai fara el !
Va multumesc din suflet pentru atentia acordata si ajutorul obiectiv pe care sunt convins ca il voi primi! Va salut si ca doresc sa aveti bafta in ceea ce intreprindeti.
Cu stima si consideratiune ,
Ec.Duicu Valentin Dacian
Cel mai recent răspuns: Dacii74 , utilizator 10:43, 1 Iulie 2015
Nu puteti stabili sediul social in imobilul in care locuiti decat dupa ce va faceti succesiunea si devenit proprietar. O declaratie la notariat nu este indeajuns.
Buna ziua,
Rog frumos un moderator sa inchida acest topic.Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu jumatate joint cannabis WizKhalifa WizKhalifa Buna ziua, acum 3 zile am fost surprins de catre un echipaj de politie in timp ce fumam un joint alaturi de tovarasul meu, la sectie ne au luat datele, in ... (vezi toată discuția)
Firma prestari servicii cristinasinziana cristinasinziana care sunt pasii necesari deschiderii unei firme de prestari servicii,si ce cheltuieli implica acest lucru?va multumesc (vezi toată discuția)
Martor ancheta penala politie alex123xq alex123xq Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce drepturi am in calitate de martor audiat de politie intr-un proces penal. Am fost chemat, politistul mi-a citit ideile ... (vezi toată discuția)