avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil

sotia este in crestere copil si a optat pentru perioada de 24 luni,daca se intoarce mai devreme la servici pot eu ca tata sa intru in ccc?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:06, 11 Iunie 2015
1. Sotia dvs. nu a optat pentru CCC pentru 24 de luni si pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.

2. - Daca tatal copilului indeplineste conditiile el poate intra in CCC cel putin o luna.
- Daca nu o face atunci se reduce CCC al mamei cu o luna de zile.

3. Deci daca indepliniti conditiile puteti sa intrati oricand in CCC in locul sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare la serviciu dupa indemnizatie de crestere ursu mihaela ursu mihaela Buna seara,am urmarit subiectul in legatura cu intoarcerea la servici si am o nelamurire de ce trebuie sa se faca intoarcerea la servici din ICC la data in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie anamaria20210 anamaria20210 ce se intampla cu stimulentul de insertie daca tatal nu vrea sa intre in concediu de crestere copil atunci cand copilul implineste 11 luni iar mama se intoarce ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)