Buna ziua,
as avea si eu nevoie de cateva indrumari in ceea ce priveste un contract de munca. Am o societate inffintata anul trecut si nu am avut angajati pana acum,Am decis sa angajez pe cineva, am fost la ITM sa ii fac contract de munca, unde au inregistrat si firma si angajatul. Mentionez ca inainte nu am facut comunicare la somaj ca am post vacant si acum can am dus comunicare mi-au zis ca trebuie sa imi dea amenda. Angajarea am facut-o cu 1 iulie iar cei de la Itm mi-au zis ca nu mai trebuie sa fac nimic. Intrebarea mea este daca pot scapa totusi fara amenda?! De asemenea vreau sa mentionez ca angajatul meu a terminat anul trecut facultatea si acum isi va sustine licenta si a mai fost angajat si la alte societati, si daca cumva beneficiez de scutirea la plata a contributiilor.
Va multumesc
Chiar daca a mai fost angajat se ia o repartitie de la AJOFM si dvs. eliberati o adresa ca aveti locul de munca vacant. Impozite trebuie sa platiti pentru aceasta persoana ,.Vedeti daca mai puteti lua repartitia cu vreo data din urma.
Prima angajare
siempreska
Buna seara! Am absolvit facultatea si doresc sa ma angajez cu jumatate de norma; ar fi primul loc de munca. Ce trebuie sa fac? Ce fel de hartii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Angajare
blareanabel
Buna ziua! Am o prietena care este in somaj,de cateva zile a fost la un interviu pt un loc de munca, angajatorul a trimis-o la AJOFM sa anunte ca si-a gasit ... (vezi toată discuția)