avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima angajare

Buna seara! Am absolvit facultatea si doresc sa ma angajez cu jumatate de norma; ar fi primul loc de munca. Ce trebuie sa fac? Ce fel de hartii trebuie sa depun si unde trebuie sa le depun? Am nevoie de repartitie de angajare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: siempreska , utilizator 11:25, 18 Ianuarie 2011
Nu aveti nevoie de repartitie pentru angajare.
La angajator pentru angajre va trebuie copii de pe certificatul de nastere , C.I. si diploma de licenta sau adeverinta pana la eliberarea diplomei de licenta.
repartitie nu va da nimeni ...daca va gasiti de munca angajatorul va cere actele necesare si nimic mai mult
Credeam ca o sa am de umblat la ITM sau la Somaj...dar eu oricum nu am luat somaj.
Va multumesc pentru ajutor!
Am sunat azi la AJOFM si mi s-a spus ca trebuie sa le duc o situatie cu locurile de munca vacante ale angajatorului + cartea mea de identitate si urmeaza sa primesc repartitie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)
Necesitatea diplomei de studii la angajare mediazone19 mediazone19 Buna ziua, Imi poate spune cineva va rog, de ce este necesara diploma de studii la angajare? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)