avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... imobiliare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

imobiliare

Buna dimineata, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare, am o garsoniera inchiriata, fara contract.., am gresit!, chiriasul are sa-mi dea niste bani, l-am sunat, i-am trimis nenumarate mesaje, nu a raspuns, va rog sa=mi spuneti daca am procedat corect schimband yala.., multumesc, cu respect Speranta S.
Nu ati procedat corect. Poate sa depuna plangere penala impotriva dvs.
Este casa mea, nu avem contract de inchiriere, si imi este dator.., cum adica?
Nu conteaza ca este casa dvs si ca este dator,singura solutie 100% legala era evacuarea prin instanta,daca este bine sfatuit va poate sicana cu o serie de plangeri penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat ... Carmen Violeta Carmen Violeta Buna ziua. Mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat la ANAF, însă chiriasa nu a mai plătit chiria și nici cheltuielile care se ridica la sume ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriasii ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Va cer sfatul in urmatoarea speta: la sfarsitul lunii trecute am inchiriat o garsoniera unei familii.Eu nu locuiesc in localitatea respectiva ci la ... (vezi toată discuția)
Am închiriat un apartament cu contract, dar nu am înscris în el valoarea reală a chiriei iar acum am probleme cu chiriașul. nu-l mai vreau acolo, ce pot să fac? pysy182003 pysy182003 buna ziua, am o mica-mare problema, am inchiriat un apartament, am facut contract de inchiriere intre noi- dar nu a fost inregistrat (nici la notar, nici la ... (vezi toată discuția)