Care este procedura in cazul in care persoana imputernicita a ramas aceeasi, si-a schimbat adresa de email, iar certificatul a fost reiinoit cu o noua adresa? Practic am intrat intr-un cerc vicios pentru ca, nu pot descarca formularul 150 de pe ANAF pentru a-l completa si depune fizic alaturi de imputernicirea autentificata de notar la AFP Sector 6? Iar cei de la AFP nu vor accepta un formular 150 dat jos de pe net si completat dar fara numarul lor din sistem#-o
Depunere formular 150
meia
buna seara.va rog sa ma ajutati.nu pot tipari f.150 de la anaf.se tipareste toata pagina anaf care il contine,iar formularul iese doar pe jumatate.nu sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratii online
rain4est
A folosit cineva noul sistem de declarare a contributiilor ? Cred ca ar fi de folos sa aflam cate ceva despre noul sistem, cum se obtine semnatura electronica, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 152
sanda65
Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)