avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Profesie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Profesie

Buna!

Am terminat fac de Drept. Mi-a placut foarte tare Dreptul Muncii si imi doresc sa profesez in domeniul acesta. Ce ma sfatuiti ?
Am inteles ca este si un curs de Expert in Legislatia muncii dar dupa acesta nu stiu ce urmeaza.
Orice sfat e binevenit.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 11 Iunie 2015
Puteti sa deveniti avocat sau sa va angajati ca si consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic = mediator? dana_amarandei dana_amarandei o rugaminte la cei cu o mai vasta experienta, un consilier juridic care sa zicem urmeaza cursurile de formare mediatori, se poate autoriza ca mediator si ... (vezi toată discuția)
Masterul potrivit pentru profesia de consilier juridic Simona_Anya Simona_Anya Buna. As dori ca in viitor sa fiu consilier juridic, doar ca nu stiu ce master s-ar potrivi cel mai bine pentru aceasta profesie. Toate parerile sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin consilier juridic? Mikiro24 Mikiro24 Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii de urmat pt a deveni Consilier Juridic?Mentionez ca sunt doar absolventa a facultatii de Stiintele ... (vezi toată discuția)