avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plangere penala intre sot si sotie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plangere penala intre sot si sotie

Buna ziua

Cer ajutorul dvs. in urmatorul caz: Sunt casatorita, dar locuim in orase diferite si avem un copil pe care eu il cresc. Beneficiez de o delegatie de serviciu pe litoral si as duce si copilul cu mine, bineinteles cu cineva care sa il ingrijeasca dar sotul, plin de obida, nu accepta pe motiv ca este ziua copilului, ca el nu a fost informat ( desi minte ) , ca nu este de acord si imi va face plangere penala. E posibil ?
Cel mai recent răspuns: myalma , utilizator 07:04, 16 Iunie 2015
Ce fel de plangere penala?
habar nu am, asta ma intreb si eu...dar stie ca imi face rau, eu fiind functionar public
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2015
myalma, utilizator
Nu va poate face nicio plangere penala ca mergeti la mare cu copilul cateva zile! Are program de vizitare chiar in ziua/zilele in care ati fi cu minorul pe litoral?
da, asa am considerat si eu insa e tocmai ziua copilului in acasta perioada. Suntem casatoriti...:) poate sa-si vada copilul cand doreste ...nu conteaza ca trec uneori doua luni si nu il vede, el doreste tocmai atunci cand suntem la mare, desi nimeni nu-l impiedica sa-l vada si la mare . In fine, ma intrebam daca i se accepta lui o plangere impotriva mea pe un motiv, practic inexistent.
Nu niciodata!

Alte discuții în legătură

Sătulă până peste cap de fostul soț Enache Ana Enache Ana Buna seara am divorțat în 2014 am o fetita de 5 ani la divort sa stabilit ca copilu sa locuiască la mine custodie comună pensie alimentară 250 lei el nu ... (vezi toată discuția)
Minor in custodie totala, plangere penala de catre fostul sot Gabriela_S Gabriela_S Buna ziua! Am divortat acum 4 ani si am obtinut custodia totala asupra fiului meu, atunci, in varsta de 5 ani. In tot acest timp, fostul sot a avut si are ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Andreea_2003 Andreea_2003 Buna ziua, Sotul este in inchisoare in strainatate. Am facut cererea de divort si s-a suparat foarte tare desi l-am asteptat mult timp.Am un copil de care ... (vezi toată discuția)