avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba contracte pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba contracte pe perioada determinata

Buna ziua tuturor. Daca dupa data de expirara a unui CIM pe perioada determinata de trei luni urmeaza o prelungire, de exemplu pe inca 3 luni, de la data prelungirii se mai aplica o nou periada de proba de 15 zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: Catinghi , utilizator 08:49, 12 Iunie 2015
Nu se mai aplica nicio noua perioada de proba, in cazul prelungirii duratei c.i.m.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, As avea o intrebare legata de art. 82 alin. (4) Codul Muncii, in cadrul acestuia stipulandu-se ca intre aceleasi parti se pot incheia succesiv ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: am un cim pe perioadă determinată care expiră la 30.09.2012. Prelungirea lui se va face cu ... (vezi toată discuția)