avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara calculata la venituri pe care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara calculata la venituri pe care nu le-am avut

Buna ziua, am si eu o intrebare, in anul 2010 sotul meu a divortat de mine fara ca eu sa stiu am aflat de divort dupa noua luni,eu fiind in italia unde plecasem de comun acord. In urma divortului copilul minor pe care il avem impreuna a ramas la el si am fost obligata sa platesc pensie alimentara lucru pe care l-am si facut. In anul 2011 martie el a deschis un alt proces de majorare a pensiei la salariul minim pe italia declarand ca lucrez cu contract in aceasta tara si sunt rezidenta ceea ce nu era adevarat dar ca de obicei am fost citata in publicitate pentru ca nu am stiut de acest proces am primit hotararea mult mai tarziu sa pot face recurs si nu am putut face nimic sa ma apar eu am continuat sa ii trimit bani atat cat aveam sau bunuri materiale , pana acum nu a fost nici-o problema doar ca anul acesta m-am trezit cu un dosar penal in care imi cere 3500 de euro contravaloarea pensiei diferenta fata de banii care i-a primit , mentionez inca odata ca la dosar nu exista niciun fel de act care sa dovedeasca ca aveam un contract de munca in italia sau rezidenta in acest stat la acel moment este doar declaratia lui, pentruca nu aveam nici una nici alta eu acum locuiesc in romania si nu am de unde sa ii dau acesti bani , in anul 2012 m-am recasatorit si am un alt copil minor in intretinere de 1 an, vreau sa stiu daca pot face ceva pentru acest dosar care este intocmit pe fals si ce urmari poate avea acest dosar penal daca nu am niciun venit si nici bunuri mobile sau imobile.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Custodia copilului dorel 67 dorel 67 buna ziua, incerc pe scurt sa-mi descriu problema: sotia a fugit de acasa (locuim in italia) impreuna cu fiul nostru de 2 ani si 4 luni si o suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita sot pentru pensie de intretinere minor din casatorie anterioara elenasuch elenasuch sunt recasatorita a 2 oara sotul actual si el a ai fot casatorit inainte de 2 ori din casatoria noastra na rezultat nici un copil din penultima lui casatorie a ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate italia Nedelea Ionel Nedelea Ionel Bună ziua sunt o persoana cu handicap locomotor vreau să știu dacă aplic pentru pensie de handicap în italia, eu în românia am acea indemnizație ... (vezi toată discuția)