avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen

In faza de apel a contestatiei pot sa introduc ca actiune secundara prescriptia dreptului material la actiune?
Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:29, 13 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
MULTUMESC MULT, MI-A FOST DE MARE AJUTOR.
Puteti invoca exceptia prescriptiei extinctive in cadrul apelului.Nu puteti formula actiune separata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac pentru lipsa citarii la prima instanta? ken ken Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta reala. La sfarsitul anului 2015 sau inceputul anului 2016 am fost actionat in judecata de ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii persoana decedata victor_sem victor_sem buna ziua, as avea si eu o intrebare...fratele meu a decedat in mai 2006 si anul trecut, in oct 2011 am fost sunata de reprezentantii firmei de recuperare EOS, ... (vezi toată discuția)
Intervenirea prescriptiei Sever Simion Sever Simion Va rog, puteti sa ma ajutati cu un temei legal pentru o cerere de constatare a prescriptiei datoriilor (3 ani) ? Cum sa exprim corect fata de judecator aceasta ... (vezi toată discuția)