avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

Buna seara!

Am un contract de prestari servicii cu UPC pe o durata de 2 ani. La semnarea contractului am beneficiat in mod gratuit si fara sa imi doresc de o tableta care nu a fost utilizata niciodata. Aceasta mi-a fost furnizata oarecum obligatoriu pentru ca facea parte din pachetul ales de mine la momentul respectiv. Luna aceasta fac 1 an de la semnarea contractului. Din diverse motive doresc sa reziliez contractul cu prestatorul de servicii. Pot invoca Legea 161/2010 pentru modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului si a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori in vederea reziliereii contractului?

Astept raspunsurile dumneavoastra si eventualele sugestii.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Puteti invoca, insa cel mai probabil va vor pune sa achitati tableta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom prematur miki72 miki72 Buna ziua In luna mai 2013 am incheiat un contract de furnizare servicii de telefonie,internet si televiziune cu Romtelecom pe o perioada de 24 luni (factura ... (vezi toată discuția)
Cum rezilez un contract cu upc romania ca si societate comerciala MironCostel MironCostel Am incheiat un contract cu compania UPC Romania in data de 10/07/2014 pe data de 25/11/2014 am solicitat upgrade la unul din cele 3 servicii contractate la ... (vezi toată discuția)