avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Desfiintare SRLD
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Desfiintare SRLD

Buna ziua,
Am infiintat in luna ianuarie un SRLD, urmand sa aplicam pentu acei 10000 euro nerambursabili, nu s-a mai realizat proiectul, nu am avut nici un fel de activitate , nici macar punct de lucru. am inchis de curand contul firmei. nu vrem neaparat sa inchidem firma, si suspendarea activitatii este o varianta insa nu stim ce obligatii avem, tinand cont ca nu exista activitate..avem vreo obligatie? inchiderea/suspendarea ce fel de costuri implica? ce ne recomandati?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 12:19, 15 Iunie 2015
Sa faceti dizolvarea si radierea SRL-ului de la registrul comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Suspendare si / sau inchidere s.r.l ContSters236592 ContSters236592 Buna seara, ma gandesc sa suspend pt. o perioada s.r.l-ul sau chiar sa inchid tampenia asta. Ma intereseaza care sunt costurile si demersurile pt. ambele ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)