avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA poate angaja contabil/economist?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA poate angaja contabil/economist?

Stiu ca PFA poate sa angajeze cu CIM persoane insa as dori sa stiu daca sunt anumite conditii care trebuiesc indeplinite.

Mai precis, ce ma intereseaza pe mine, pot eu ca PFA cu CAEN principal dezvoltarea de software la comanda, sa angajez sotia cu 8 ore pe zi, ca si contabil? Evident sotia are studii superioare in domeniu. Ma gandesc ca angajarea sa nu fie in legatura cu domeniul meu de activitate.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:17, 12 Iunie 2015
Buna ziua,
Dvs in calitate de PFA puteti angaja contabil, responsabil SSM si PSI, electrician, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt angajata cu norma intreaga, de 8 ore, la o societate, ... MadaCaravan MadaCaravan Buna ziua! Sunt angajata cu norma intreaga, de 8 ore, la o societate, in functia de Coordonator in materie de securitate si sanatate in munca, Cod COR: ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa nico123 nico123 Buna ziua,as dori sa stiu si eu ce pregatire, sau ce experienta trebuie pt infiintarea pfa in domeniul protectia muncii? Mentionez ca sunt economist, iar acum ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm si psi Olga68 Olga68 De ce nu sunt retribuite in plus persoanele desemnate cu activitatea de SSM si PSI ? (vezi toată discuția)