avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Localitate gresita pe Procesul Verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Localitate gresita pe Procesul Verbal

Am fost prins de aparatul radar in seara aceasta in localitatea Movilita. Am fost sanctionat, toate cele cuvenite.
Am scris pe PV ca nu am mentiuni, asa cum mi-a fost solicitat de agentul cu cascheta... m-am uitat in mare pe el si mi s-a parut ok... Cand am ajuns acasa... ce sa observ... in loc de Movilita a scris Cosereni.
Am vreo sansa sa castig daca contest? Mentionez ca mi-a fost aratata poza cu masina pe aparatul radar. Poza este foarte clara. Doar ca... pe procesul verbal scrie alta localitate decat cea in care am fost prins... poate nici nu am trecut prin cosereni.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 08:41, 12 Iunie 2015
Procesul verbal completat gresit este nul de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune radar in miscare - legalitate RazvanXnXX RazvanXnXX Buna Ziua! Pe data de 06.04.2013 conduceam autoturismul de la firma unde lucrez in localitatea Eforie Sud, pe DN39, din directia Mangalia catre ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)
Surprins de camerele radar Ioana20 Ioana20 am primit pe data de 5 iulie 2008 o instiintare din 22 iunie 2008 in care am fost anuntat ca masina a incalcat limita legala de viteza si a fost inregistrat ... (vezi toată discuția)