avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum se poate scapa de un abonament[internet,tel ,etc.]
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum se poate scapa de un abonament[internet,tel ,etc.]

Am semnat contract 1an internet la vdf.Dupa 2 ani am vrut sa renunt la abonament,dar fara succes ,asa ca am renuntat sa il mai platesc,si m-am abonat la alta firma.Mi-au venit facturi crescatoare,apoi descrescatoare,pentru ca in final sa imi vina o factura normala +50% din valoarea ei conform legii+debransare,si mi-au vandut datoria la o firma de recuperare,care a reluat procedura ,dar cu dobanzi mai grase (de aici sa invete premierul o metoda de facut bani). POATE SA IMI SPUNA CINEVA CAND SE PRESCRIE PROSTIA ASTA?
Cel mai recent răspuns: parfi63 , utilizator 17:39, 12 Iunie 2015
Procedura de executare silita a fost demarata de catre firma la cererea creditorului
Tot creditorul cu scopul legitim de recuperare debit poate starui periodic la executor/recuperator,astfel ca procedura de executare silita se poate desfasura pe parcursul mai multor ani
Nu vine ca EXECUTARE SILITA ci PLATITI IN CONTUL xxxxx SUMA DE >>>>>.Contractul a fost pe 1 an eu am fost abonatul lor 2 ani,si daca nu mai am nevoie de serviciul lor jalnic la internet care mergea ca o caruta stricata(intre o si 128 kbs)dar mai mult zero eu nu pot rezilia contractul unilateral? Atunci pentru ce contract pe 1 an? Contract pe VIATA mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita andreaandrey andreaandrey buna ziua am si eu o problema acum 2 ani am facut un abonament la [FURNIZOR] nu am mai platit din luana a 2 de contract,contractul nu mai se afla la [FURNIZOR] ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,este legal ca rds&rcs să trimită somații de plata ... Nic54 Nic54 Buna ziua,este legal ca RDS&RCS să trimită somații de plata după 6 ani, deși eu am renunțat la serviciile lor din motive de proasta funcționare a ... (vezi toată discuția)
Poprire dupa perimare/prescriere Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor, Va expun spre analiza urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati cu o indrumare: - credit contractat la o banca (ifn) in data de[b] ... (vezi toată discuția)