buna ziua am si eu urmatoarea problema:Parintii tatalui meu i-au dat acte pe casa contract de vanzare cumparare cu conditia ca tata sa-i intretina cat ei traiesc acest contract dateaza inca din anul 1998,unul din parintii lu tata a decedat acum mai bine de 7 ani mai traieste decat unu din ei adica tatal lui(bunicul meu)el il tot ameninta pe tata ca ii strica actul ca vrea sa ne dea afara pe toti ca ne ia el tot.Intrebarea mea este;Legal el poate sa faca lucrul asta?Mentionez ca in toti acesti decand el i-a dat lu tata acte pe casa adica a facut cu el contractul de vanzare-cumparare noi nu am atentat niciodata la viata lui nu l-am infometat nu l-am agresat in niciun fel verbal sau fizic ba din contra am avut grija de el exact asa cum era stipulat in acel contract de vanzare-cumparare,deci intrebarea mea este atat.Legal poate sa ii darame actul lui tata si sa-i ia el totul inapoi?Va rog din suflet daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,va multumesc anticipat
In cadrul unui eventual proces bunicul dvs ar trebui sa dovedeasca faptul ca nu s-au respectat obligatiile stipulate in contract,procurarea de alimente,medicamente etc.Daca aceste obligatii au fost respectate nu trebuie sa va faceti griji.
Mostenirea
elena_smen
buna ziua!am si eu o mare nelamurire.pe scurt o sa va explic cazul meu.parintrii mei au divortat,tata s-a mutat la mama lui,care ia lasat casa prin ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenitor
aly_cupy
Buna ziua! In urma cu aproximativ 13 ani parintii mei au divortat, mama nu a avut bani pentru a face partajul si s-au inteles de comun acord la impartirea ... (vezi toată discuția)