avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de punere in posesie

Buna ziua! Am si eu o nedumerire,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns! Familia noastra a mostenit mai multe hectare de padure. Vrem sa stim daca putem cumva sa vindem fara titlu doar cu punerea in posesie si fisa tehnica???Iar daca se poate vinde ,putem avea probleme mai tarziu??Ne interenseaza foarte tare pentru ca avem mai multi cumparatori care doresc sa cumpere si fara titlu. Va multumim anticipat!!

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie Cristina-46 Cristina-46 Putem vinde un teren forestier fara titlu doar cu procesul verbal de punere in posesie si cu fisa tehnica?? Mentionez ca cumparatori doresc sa-l cumpere fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Vicktoras Vicktoras Buna ziua si Cristos a inviat! Dupa acest moment de neinlocuit din istoria omenirii, revenim pe pamant cu problemele pamantesti! As dori sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Probleme titluri de proprietate valpetcu valpetcu Buna ziua, Eu si sora mea suntem mostenitorii unei suprafete de padure din judetul Valcea. Padurea a fost confiscata de la bunicul nostru prin decretul ... (vezi toată discuția)