avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Examene universitare persoane cu handicap
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Examene universitare persoane cu handicap

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti si mie daca persoanele cu handicap pot beneficia de examene universitare diferentiate fata de ceilalti studenti care sunt perfect sanatosi?

Adica sa fiu mai inteles, persoanele cu handicap pot sa dea examenele mai simple din punct de vedere al capacitatii intelectuale si al memoriei a acestora?

Exista vreo lege in acest sens?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 18:35, 12 Iunie 2015
Categoric nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate asigurat cnas caramileam caramileam Buna ziua, Pe scurt, nu indeplinesc calitatea de asigurat pentru ca am 26 de ani, desi sunt student. Conditia lor este simpla, sa am intre 18-26 de ani si sa ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre pensia de invaliditate si cea de handicap? bobuonisei bobuonisei Stimati domni, Am o mare nelamurire. Va rog sa-mi explicati care este diferenta intre pensie de invaliditate si cea de handicap.Din cite stiu nu exista ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite programator freelancer, pensionar ip2 ip2 Persoana are un handicap locomotor, deci este scutita de impozit, conform: \"Sunt scutite de la plata impozitului veniturile din activităţi independente, ... (vezi toată discuția)