Buna ziua!Am sa incerc sa fiu cat mai scurta.Am luat in spatiu un unchi care nu avea unde sa locuiasca deoarece el i-a donat apartamentul fiicei sale iar la scurt timp a si divortat, plecand sa munceasca in alt judet.....iar cand a revenit dupa 25 de ani nu il mai primea nimeni.Desi l-am luat in spatiu la mine a locuit in alta proprietate de a mea.Aici l-am lasat sa se simta ca acasa.A renuntat la unele lucruri din casa (fara sa imi ceara parerea), ulterior cumparandu-si printr-un card de cumparaturi cateva lucruri pt a inlocui o parte din ceea ce a aruncat el din casa.Nu a reusit sa depuna toti banii k la cateva luni a decedat.A ramas de achitat o mica suma.Fiica sa nu l-a vizitat nici o data...... nu vroia sa auda de el.In ziua decesului m-am gandit sa o chem......dupa inmormantare la cateva saptamani m-am trezit cu o reclamatie la politie ca ea vrea toate lucrurile care sunt cumparate de tata lei (noi i-am inmanat toate actele tatalui, deoarece cand a venit la mormantare am decis sa o lasam sa ia ajutorul de inmormantare si sa se ocupe de tatal ei macar pe ultimul drum....printre acestea era si factura cu produsele achizitionate, respectiv un tv, un radio si o soba metalica).
Eu care l-am gazduit si l-am ajutat timp de 4 ani sunt obligata sa ii dau aceste lucruri desi ea nu a avut nici un fel de legatura cu tatal ei ? Dar mai ales cum imi recopar lucrurile distruse sau chiar aruncate de el ? Mentionez k pe timpul vietii el a spus sa nu imi fac griji ca ceea ce a stricat a inlocuit si va ramane in casa daca moare el, ca nu are cine sa vina la moartea lui.:sorry:
Astept raspuns urgent! Va multumesc!
Parerea mea este ca o factura nu dovedeste existenta fizica a bunurilor, dupa o anumita perioada. De unde stie preafericita mostenitoare ca tatal ei nu a vandut pe olx acele bunuri, la 2 luni de la cumparare ?
Eu unul nu i-as da nimic de bunavoie. In primul rand pentru ca nu merita, in al doilea rand pentru ca nu merita. Nu are decat sa va dea in judecata pentru un tv stricat si un radio ars. Cand va vedea ca o costa mai mult daraua decat ocaua se va lasa pagubasa.
Multumesc leorot! Asa gandesc si eu. Am apelat la acest site sa vad si modul de gandire al altor persoane si poate chiar parerea unui avocat sau a unei persoane care sa fi trecut prin asa ceva.Imi este foarte greu sa iau o decizie finala....:sorry: