avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Legislatie SPAM in Romania
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Legislatie SPAM in Romania

Stimati domni,

Am nevoie urgent de legislatia Anti-SPAM din Romania (daca exista asa ceva). As aprecia foarte mult daca mi-ai putea indica un anumit act normativ sau o lege pe care sa o pot cit in acest sens.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 03:36, 20 Septembrie 2005
Vezi legea privind comertul electronic si normele metodologice de aplicare ale acestei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete de intrare mialdo2005 mialdo2005 Stimate doamne si stimati domni incerc sa rezolv o problema de serviciu cu care ma confrunt si nu reusesc sa gasesc un raspuns. Va rog sa ma ajutati in ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 124/2011 pentru modificarea si completarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala si hg nr. 57/2012 Gabriela  Pintea Gabriela Pintea In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 938, din 30 decembrie 2011 a fost publicata Ordonanata de urgenta a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea si ... (vezi toată discuția)
1/2009 Kaonedit Kaonedit Incep prin a-mi scuza nepriceperea in domeniul acesta,(legi,aplicarea lor,etc). Cred ca raspunsul la aceasta intrebare va face lumina in mintea mai multor ... (vezi toată discuția)