avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bilete de intrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bilete de intrare

Stimate doamne si stimati domni incerc sa rezolv o problema de serviciu cu care ma confrunt si nu reusesc sa gasesc un raspuns. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Care este legislatia cu privire la tiparirea, evidenta si gestionarea biletelor de intrare la muzee? Daca institutia detine tehnica necesara le poate tipari in regim propiu?
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:30, 10 Martie 2009
Din cate stiu, ca act normativ relativ recent, exista HG 846/2002 pentru aprobarea Normelor Metodologice privind tiparirea, inregistrarea, vizarea, evidenta si gestionarea abonamentelor si biletelor de intrare la spectacole .
Cu privire la muzee cred ca cel ma bine ar fi sa adresati aceasta intrebare/propunere ordonatorului dvs. principal de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul biletelor la un eveniment pentru ong/cs adydeac adydeac Buna ziua, Vom participa cu clubul sportiv la un eveniment unde ne dorim sa taxam o parte din activitati. Ne-am gandit sa folosim bilete cu valoare fixa si ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)
Taxe aplicabile biletelor la un eveniment Sdragos Sdragos Buna ziua, as dori sa organizez impreuna cu alte 3 persoane fizice un eveniment (petrecere) cu acces pe baza de bilete pentru ~300 de persoane. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)