avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Statut de independent in Belgia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Statut de independent in Belgia

Buna ziua,

Vreau sa devin self-employer in Belgia, in domeniul constructiilor. Nu am diploma in domeniu, insa este posibil daca demonstrez ca in Romania am avut o firma de constructii cel putin 3 ani. Problema este ca dupa ce le-am dus actele de la Registrul Comertului, care dovedesc acest lucru, mi-au spus ca nu sunt bune si ca imi trebuie dovada intr-un fel de certificat european. Practic mi-au spus ca este ''European Community Declaration'' si ca pe ea apare un anumit cod.

Problema este ca nu stiu cine elibereaza asa ceva. Am intrebat la Registrul Comertului, la Camera de Comert si la Finante si nimeni nu stie nimic despre asa ceva.

Stie cineva ceva despre asta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: blitzmate , utilizator 17:28, 13 Iunie 2015
O completare importanta: acea declaratie europeana este E.G. Verklaring(in neerlandeza)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesii liberale - inginer de instalatii pentru constructii DanCristian DanCristian Buna ziua In anul 2006 mi-am deschis un PFA. Sunt inginer de instalatii pentru constructii si vroiam sa imi exercit profesia si in domeniul proiectarii, nu ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Certificat de traducător obținut în anul 1980 teologul teologul Soția mea este traducător pentru limbile franceză, italiană și engleză; a obținut această calificare pe baza unui examen destul de dificil, în anul ... (vezi toată discuția)