Buna ziua,
O societatea comerciala din Bacau urmeza sa execute lucrari in Pitesti (contruiesc acolo un magazin).
Vor pleca din Bacau cu echipa de 10 persoane -salariati iar durata deplasarii va depasi 60 zile calendaristice.Mergem cu 42.5 lei/luna - diurna.
Vor aduce deconturi deplasare stampilate, semnate, completate. Va rog sa-mi spuneti daca deconturile sunt sufucuente avand in vedere ca vor depasi 60 zile calendaristice. Am vazut in CM ca se cere acordul scris al salariatului. Este suficienta o decalartie a lui sau implica si acte adictionale la contractul de munca, eventual modificari in REVISAL?
Va rog, sa-mi suneti un act normativ care reglementeaza casarile la societatile comerciale.
Multumesc mult
Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului.
Delegarea nu se opereaza in REVISAL.
Se poate lua o simpla declaratie a salariatului ca este de acord cu prelungirea delegarii de la data de ... pana la data de .... sau se poate incheia un acord, in acest sens.
Delegatii
krysss
Buna ziua,
Care este diurna externa maxima deductibila de catre o societate comerciala cu capital integral privat, pentru deplasari in Olanda- valabila pe ... (vezi toată discuția)
Pot acorda diurna?
vdeny
Buna ziua,
O firma prestatoare de servicii in domeniul constructiilor, cu sediul in Pitesti, poate acorda diurna salariatilor care se deplaseaza intr-o ... (vezi toată discuția)