avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare SRL

Buna,
am si eu nevoie de putin ajutor: in urma cu un an am preluat un SRL de la o persoana care nu este acum in tara. Acesta preluase la raandul sau SRL-ul de la altcineva si i-a schimbat denumirea. Mentionez ca eu am pastrat denumirea cu care am preluat firma. In actele mele de preluare nu exista rezolutia/hotararea judecatoreasca de schimbare a denumirii de la primul la al doilea actionar. Eu sunt al treilea..Acum mi se solicita acest act de la Camera de Munca. De unde pot obtine un duplicat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:29, 3 Iulie 2009
La ONRC
Mergeti la ORC si solicitati eliberarea unui asemenea duplicat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)
Asociat ps juridica isi schimba denumirea?? cum modific in srl?? adela05 adela05 Am un SA care este asociat in mai multe SRL-uri. Acum, SA-ul si-a schimbat denumirea. Ce trebuie sa depun la ORC pentru SRL-urile in care este asociat?? Imi ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi STAN MARA STAN MARA drepturile unei firme ce presteaza servicii fiind preluate de o alta firma , beneficiarul nu trebe sa fie instiintat de aceasta cesiune ? Respectiv sa semneze ... (vezi toată discuția)