Buna seara. Doresc informare intr-un caz mai deosebit. Pe cand eram copil am fost adoptata de o familie fara copii. In iulie 2012 mama mea adoptiva a decedat. La cererea tatalui adoptiv nu am deschis succesiune deoarece spunea el ca fiind singura mostenitoare dupa ce va deceda si el nu e cazul sa facem cheltuieli inutile. Intrebarea este daca poate instraina imobilul pe care il detine, proprietari in contractul de vanzare cumparare fiind el si sotia, fara acordul meu. Cum pot sa evit instrainarea imobilului, mai ales ca tatal adoptiv are 84 de ani si este si in interesul lui sa nu fie inselat? Daca totusi tatal meu adoptiv instraineaza imobilul eu nu mai am dreptul la mostenire?
Casa parintilor
maryelena
va rog mult ajutati-ma.urgent cu un raspuns MAMA a decedat in anul2008.iar tatal meu sa recasatorit acum 2 ani.sunt singura la parinti,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Mostenire
marinica71
buna!ma numesc marian si am o nelamurire:mama mea a decedat in 1992 .in timpul casatoriei cu tatal meu au achizitionat un apartament.din 1997 pana in 1999 ... (vezi toată discuția)