In 2007 am deschis proces civil, pretentii, nr. dosar 15066/233/2007 judecatoria Galati, solutia se vede pe site-ul judecatoriei "Respinge acţiunea civilă în pretenţii formulată de reclamanta SC. Dan Iulian SRL. în contradictoriu cu pârâta Administraţia Pieţelor Agroalimentare SRL, ca nefondată. HOT:5853" dupa aproape 3 ani de "judecare", expertiza contabila, invitatie la punctaj comun, etc. Nu pot sa-mi imaginez logica sau legea dupa care judecatoarea a putut sa dea o astfel de solutionare. Intrebarea mea este la cine sa apelez sau care este urmatorul pas ca sa se faca dreptate?
Sa rectific, atunci: recursul poate fi depus direct la instanta de recurs. Decizia Curtii Constitutionale este destul de veche, probabil freelis a scris data corecta, omitand sa scrie si anul, care este 2008.
Anul acesta Curtea Constitutionala a hotarat acelasi lucru si in privinta cererii de apel. Desigur, in postul meu anterior m-am referit la "motive de apel", respectiv "motive de recurs" intrucat primele pot fi introduse si ulterior declararii apelului, pe cand recursul trebuie motivat, sub sanctiunea nulitatii, in termenul de declarare a lui.
Atunci cand am scris postul anterior m-am grabit, doamna avocat, dar asta nu inseamna ca cele doua decizii ale Curtii Constitutionale nu exista!
Pana la urma care este diferenta intre apel si recurs, si care este optiunea avand in vedere ca hotararea judecatoreasca este foarte departe de adevar si realitate?
Si nu in ultimul rand unde as putea reclama aceasta solutie data de judecator(avnd in vedere ca sotia administratorului societatii parate este judecatoare la aceasta instanta la care am deschis procesul)
Intrebare recurs
lilicrin
Procesul a avut loc intr-o localitate care nu avea jurisdictia asupra cazului. Cum se procedeaza acum? Unde se depune cererea de recurs, la judecatoria care a ... (vezi toată discuția)