avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

am cumparat un teren in suprafata de 0.81 ha in 26.06.2008 in baza la o " chitanta de mana" unde am trecut suma datele terenului si semnaturile vanzator -cumparator cu toate datele de indentificare din C.I. respecti Sentinta Civila ( Sentinta Civila pe care mi a predat-o in original vanzatorul ) prin care vanzatorul a devenit proprietar pe acea suprafata, iar 17.02.2010 sa efectuat un atecontract vanzare -cumparare in fata unui avocat cu data certa nr 8/ 17.02.2010 intre acelasi vanzator si mine k si cumparator......iar de atunci incerc sa perfectez actele cu acel vanzator, care ulterior in acest an 2015 nu mai vrea sa imi dea acest teren.....el recunoaste ca i am dat bani pe teren, ca mi a dat Sentinta Civila in original , ca a facut chitanta de mana dar nu mai vrea sa mearga la notariat sa perfectam actele ( carte funciara si contract vanzare - cumparare ).... eu am lucrat si lucrez si in prezent acel teren..... ce ma sfatuiti sa fac ? crede ti ca am vreo sansa sa -mi perfectez actele cu acel vanzator ?
Cel mai recent răspuns: manyack , utilizator 13:42, 17 Iunie 2015
manyack a scris:

crede ti ca am vreo sansa sa -mi perfectez actele cu acel vanzator ?

Bineinteles, aveti toate sansele, nu doar una, o solutie ar fi : introduceti actiune in instanta in vederea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de contract de v/c.
fii mai explcit si detaliaza cerea in instanta pe care treb so formulez si luni o si inaintez....
Imediat, insa pe antecontractul respectiv scrie data pana la care trebuiesc definitivate actele?
dep 31.12.2011 dar si atunci ca si acum acel vanzator nu a mers la notar .....el avea un C.I. provizoriu in momentul incheierii chitantei de mana si acum are la fel nici macar C.I. nu si l- a schimbat pentru a face actele.....cu ce acte trebuie sa ma duc la instanta am hotararea lui in original , chitanta de mana in original antecontractu v/c facut in fata la notar in original si copie xerox dp CI provizoriu din acea data........
are C. I. provizoriu deoarece avea pierdut certificat de nastere si certificatul de casatorie.....asta este mentionat pe C.i. provizoriu pe care il avea si il are ...

Alte discuții în legătură

Nodel cerere de apel conform ncpc Ana_77 Ana_77 HRISTOS A ÎNVIAT! Doresc un model de cerere de apel conform NCPC pentru a putea solicita în instanță efectuarea unei expertize cu ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea acordarii de despagubiri pntru lipsa de folosinta ContSters345695 ContSters345695 Buna seara . Sunt proprietar pe o suprafata de 5000 mp intravilan si o portiune dintr-un imobil , dobijndite prin act de vinzare cumparare de la un verisor . ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat certificat deces pentru acceptarea moștenirii gheonicos gheonicos Buna seara, am o intrebare care necesita un raspuns urgent. Pana acum aprox. 2 ani am locuit eu,sotia si 2 copii mici, impreuna cu mama intr-un apartament cu ... (vezi toată discuția)