am cumparat un teren in suprafata de 0.81 ha in 26.06.2008 in baza la o " chitanta de mana" unde am trecut suma datele terenului si semnaturile vanzator -cumparator cu toate datele de indentificare din C.I. respecti Sentinta Civila ( Sentinta Civila pe care mi a predat-o in original vanzatorul ) prin care vanzatorul a devenit proprietar pe acea suprafata, iar 17.02.2010 sa efectuat un atecontract vanzare -cumparare in fata unui avocat cu data certa nr 8/ 17.02.2010 intre acelasi vanzator si mine k si cumparator......iar de atunci incerc sa perfectez actele cu acel vanzator, care ulterior in acest an 2015 nu mai vrea sa imi dea acest teren.....el recunoaste ca i am dat bani pe teren, ca mi a dat Sentinta Civila in original , ca a facut chitanta de mana dar nu mai vrea sa mearga la notariat sa perfectam actele ( carte funciara si contract vanzare - cumparare ).... eu am lucrat si lucrez si in prezent acel teren..... ce ma sfatuiti sa fac ? crede ti ca am vreo sansa sa -mi perfectez actele cu acel vanzator ?
Nu aveti pe cine da in judecata prea usor ca nu are documente de identitate...
Notificarea i-o face un notar sau avocat, i-o aduce un executor sau curier. Nu v-am spus sa stati de vorba cu el...
Va recomand sa il chemati la o negociere, intr-o notificare cat mai oficial trimisa. Poate aveti sanse sa ii explicati ce si cum.