avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Armata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Armata

Buna seara ,
Ma numesc Ionut am 18 ani am terminat acum clasa a12a si m-am inscris in Scoala de Maistri Militari am completat dosarul l-am depus si mi-au spus sa astept ca o sa ma sune ei cand trebuie sa ma duc sa dau probele .
Pentru Scoala de Maistri Militari am nevoie de diploma de bacalaureat si nu sunt sigur ca o sa obtin acea diploma .
La interviu mi-au spus ca , daca nu reusesc sa intru la Scoala de MM pot sa candidez ca soldat .
Ma intereseaza ce face un soldat in zilele noastre si ce salariu are . Va rog sa imi spuneti si mie ca pe alte site-uri nu gasesc ce trebuie , vreau mai multe detalii .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionut94786 , utilizator 18:01, 14 Iunie 2015
Soldaţii şi gradaţii profesionişti constituie un corp distinct de personal militar, recrutat pe bază de voluntariat care îndeplinesc funcţii de execuţie specifice luptătorilor şi specialiştilor militari, în cadrul microstructurilor de tip echipă, echipaj, post de luptă, grupă/similare. Gradaţii profesionişti pot îndeplini şi funcţii de comandă la nivelul acestor microstructuri.

Pentru îndeplinirea serviciului militar ca soldaţi şi gradaţi profesionişti pot fi recrutaţi şi angajaţi cetăţenii cu vârste cuprinse între 18 ani şi 46 de ani, care îndeplinesc normele şi criteriile stabilite prin ordin al ministrului apărării naţionale.
[ link extern ] #

[ link extern ]
Multumesc !
De la cat incepe salariul la soldati si gradati profesionisti ?
Salariul va putea pleca de la salariul mini brut pe economie , in prezent este de 975 lei si de la 01.07.2015 va fi de 1050 lei.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Norma de drept promovare ofiter Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Exista vreo norma de drept care permite absolventilor de scoala posticeala (Campina) care fac si facultatea de drept sa ajunga ofiteri? (vezi toată discuția)
Obtinerea degradatie si functia avuta ozonel ozonel Lucrez in invatamant ca personal ne didactic si da mai bine de 10 ani tot incarc sa obtin dela conducerea scolii ultima categorie ,am facut si cereri scrise ... (vezi toată discuția)