avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare Contract Vanzare Cumparare Auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare Contract Vanzare Cumparare Auto

Pe scurt . Am cumparat o masina de la o persoana ce parea de incredere. Masina arata bine si mergea bine , fare erori sau becuri aprinse in bord , proprietarul nu era samsar , in fine , am facut greseala sa o cumpar fara sa o verific. A doua zi s-a aprins becul de la airbag in bord. Am dus masina la reprezentanta si surpriza : Plansa de bord a fost inlocuita , nu are airbag-uri , are niste sigurante , + ca a fost revopsita total. L-am sunat pe individ , in prima faza a zis ca imi da banii inapoi dupa care a doua zi s-a razgandit , a zis ca el nu stia ca a fost lovita si ca asta e si ca nu mai rezolvam amiabil. Vreau sa va intreb cum sa procedez in situatia de fata , mai pot sa fac ceva sa imi recuperez banii ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 23:42, 14 Iunie 2015
Buna seara!

In penal nu aveti ce face. Va sfatuesc sa intentati o actiune civila pentru nulitatea contractului.
In orice caz, angajati-va avocat.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa masina lovita Adrian_BM Adrian_BM Pe scurt . Am cumparat o masina de la o persoana ce parea de incredere. Masina arata bine si mergea bine , fare erori sau becuri aprinse in bord , proprietarul ... (vezi toată discuția)
Probleme dealer auto FloVio FloVio Buna ziua. Recent am cumparat un autoturism nou de la o reprezentanta din Brasov. Dupa semnarea actelor am intrat in posesia masinii, care avea zgarieturi fine ... (vezi toată discuția)
Probleme cumparator masina Moghy Moghy Am decis sa imi vand masina proprietate personala deoarece am anumite probleme de sanatate si aveam nevoie de banuti sa merg in afara pentru operatie. Am pus ... (vezi toată discuția)