Pe scurt . Am cumparat o masina de la o persoana ce parea de incredere. Masina arata bine si mergea bine , fare erori sau becuri aprinse in bord , proprietarul nu era samsar , in fine , am facut greseala sa o cumpar fara sa o verific. A doua zi s-a aprins becul de la airbag in bord. Am dus masina la reprezentanta si surpriza : Plansa de bord a fost inlocuita , nu are airbag-uri , are niste sigurante , + ca a fost revopsita total. L-am sunat pe individ , in prima faza a zis ca imi da banii inapoi dupa care a doua zi s-a razgandit , a zis ca el nu stia ca a fost lovita si ca asta e si ca nu mai rezolvam amiabil. Vreau sa va intreb cum sa procedez in situatia de fata , mai pot sa fac ceva sa imi recuperez banii ? Va multumesc.
Va confruntati cu neajunsurile si prejudiciile materaile cauzate de achizitionarea de bun mobil fara verificare tehnica in unitate spacializata/acreditata
Daca amiabil nu puteti solutiona,va ramane varianta recuperarii c/v bun mobil prin actiune in instanta impotriva vanzatorului
Puteti formula inclusiv plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune