avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debit neautorizat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debit neautorizat

Buna ziua,
Am fost la banca sa cer un extras de cont si am observat ca scrie ca am o datorie de 2.6 lei debit neautorizat. Ce inseamna?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Piraniaemi , utilizator 14:23, 19 Mai 2020
Vi s-a aplicat un comision si nu ati avut sume suficiente in cont pentru acoperirea acestui comision.
Sold neautoriziat!Deci mi-a fost intrata o suma de 603 euro in contul meu si eu m-am folosit de ea la care acuma cum sunt pe somaj tehnic nu pot sa o platesc,ce ar putea sa se intample daca nu o platesc indata!Chiar azi am primit o decizie de plata in timp de 5 zile !Va multumesc!Eu am incercat ca sa o platesc prin transe dar de la banca mi-au spus ca nu se poate doar achitarea in totalitate!
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2020
Piraniaemi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar janyna janyna La inceputul anului 2008 am incheiat un contract de credit - nevoi personale cu RAIFFEISEN BANK S.A. pentru suma de 10.198 EURO (mentionez ca este vorba despre ... (vezi toată discuția)
Banca-extras de cont luciapap luciapap Am un extras de cont de la b-ca pe care scrie dobanda debitoare, inreg in conta. 5121=766 -280? Sa aveti Sarbatori fericite (vezi toată discuția)
Rjip - care dintre aceste operatiuni se inregistreaza? alexmac alexmac Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o lamurire. Pentru PFA, care dintre urmatoarele operatiuni se inregistreaza in RJIP si care nu? Am trecut cateva la ... (vezi toată discuția)