avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat al unei firme din UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat al unei firme din UE

Buna ziua,
Urmeaza sa fiu angajatul unei firme din UE si sa prestez activitate de consultanta in tara noastra. Intentia angajatorului este ca platile pentru prestarea serviciilor sa fie efectuate on-line pe site-ul firmei din UE.
Intrebarile mele sunt:
1. Din moment ce eu voi presta activitaea in Romania banuiesc ca angajatorul va trebiui sa deschida punct de lucru in Romania, se poate si altfel, fara a se deschide punct de lucru in Romania?
2. Angajatorul trebuie sa deschida punct de lucru in Romania sau exista si alta forma sub care sa pot presta activitatea? Eu am si o intreprindere individuala
3. Care ar fi solutia ca taxele aferente muncii prestate sa fie platite in tara angajatorului, deci nu in Romania.
4. Care ar fi solutia daca platile pentru activitatea de consultanta s-ar face in Romania, sub ce forma legala va trebui sa activez eu.
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: AGT , utilizator 10:29, 19 Iunie 2015
Ma poate ajuta cineva cu raspuns la probelemele mele?
Multumesc frumos,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare firma romaneasca in italia Pena Pena Buna ziua, Vrem sa infintam o firma in Romania care sa execute lucrari in constructii pe teritoriul Italiei. Cum putem face acest lucru? Ce forme legale ... (vezi toată discuția)
Legislatie comert electronic international tdk tdk Dezvolt o platforma online prin intermediul careia vreau sa vand din Romania, in alte tari, servicii de web development (creare site-uri si aplicatii web, ... (vezi toată discuția)
Magazin online Marin1111 Marin1111 Buna,as dori sa stiu daca pot deschide un magazin on-line cu sediul in tara dar cu vanzari in toata Europa. (vezi toată discuția)