avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituirea banilor de la un magazin de piese auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituirea banilor de la un magazin de piese auto

bona ziua ... in data de 10 iunie 2015 am cumparat niste piese auto de la un magazin specializat ,cu bon fiscal,iar dupa demontare, mecanicul a constatat ca alta este cauza ,am incercat sa duc piesele inapoi nedesigilate ,vanzatorul a zis ca nu poate sa restituie banii ,ci numai la schimb cu alte piese de care eu nu am nevoie .intrebarea este:am dreptul sa primesc banii inapoi sau sa iau altceva la schimb de care nu as avea nevoie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gicaanechitei , utilizator 21:27, 16 Iunie 2015
Puteti solicita preluarea pieselor si restituirea c/v acestora numai in cazul in care acestea prezinta deficiente
Acceptati-le oferta si luati alte piese de care puteti avea nevoie pe viitor pentru ca, asa cum v-a zis ynocentta, legea nu-i obliga sa va restituie banii si in plus, nici sa vi le schimbe.
va multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Produs ales gresit de cumparator - restituirea pretului elenadil elenadil buna ziua. am un magazin care se ocupa cu comercializarea pieselor auto. am si eu o intrebare la dvs.: daca un client vine in magazin, cumpara o piesa, merge ... (vezi toată discuția)
Nemultumire auchan kuraudiu kuraudiu buna! am cumparat luni 15,11,10 un rucsac pt laptop din auchan cu 101 lei! la casa am intrebat daca pot sa-l returnez in caz ca nu mi se potriveste; mi s-a ... (vezi toată discuția)