avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinaţie teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinaţie teren intravilan

Am următoarea temă:
- se cumpără două parcele de teren intravilan lipite dar cu proprietari diferiti;
- deschiderile sunt de 8 şi respectiv 12 ml, lungimea fiind aceeaşi: 46ml;
- destinaţia terenului: agricol (foste grădini libere de construcţii) dar, repet, teren intravilan, în mijlocul localităţii.

Întrebare: este posibilă schimbarea destinaţiei terenului din agricol în construibil,
în urma alipirii parcelelor?
Mă referer la cadastru şi intabulare pe noul proprietar cu un teren în suprafaţă de 20x46 ml.
Adică pot exista probleme privind obţinerea aprobării schimbării destinaţiei terenului?
Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: doruantonescu , utilizator 10:11, 16 Iunie 2015
Nu vor fi probleme la schimbarea destinatiei.
Daca doriti sa construiti puteti obtine in baza autorizatiei de construire schimbarea din arabil in ,,curti constructii,,
Vă mulţumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Latimea minima a unui drum de acces pt o gradina al carei destinatie este agricultura raluca292 raluca292 As dori sa intreb care este latimea minima al unui drum de acces pt o gradina al carei destinatie este agricultura? Am nevoie urgent de un ... (vezi toată discuția)